Uw browser lijkt niet compatibel te zijn met de code van deze website.

♦ Uw browser moet javascript-enabled zijn. ♦
♦ Deze site is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7 en Firefox 3. ♦

Cirque-Cirqulaire
Cirque-Cirqulaire stelt voor:

"Working Class"


Je gaat naar het werk, heen en weer,
En morgen moet je nog een keer...

De voorstelling Working Class van Cirque-Cirqulaire VZW is een intieme, woordeloze en poëtische voorstelling met visueel theater, humor en boordenvol magie. Benjamin Rummens neemt je mee in een akelig herkenbaar universum.

 

Hij vertelt het verhaal van een ietwat grijze muis op het werk. Een man met zijn gewoontes, handelingen en tics die achtervolgt wordt door mooie en minder mooie herinneringen. Eens aangekomen neemt het ritme van de klok het van hem over en wordt hij schijnbaar geleefd door zijn dagtaak die hij meestal volgt maar waar hij door het toeval soms van afwijkt met alle gevolgen van dien.

 

Working Class volgt diezelfde man in de verschillende fasen van zijn leven. Van de conciërge die het bureau proper maakt voor het krieken van de dag, over de administratief bediende tot aan de directeur die "alles in goede banen" leid en zorgt dat de rekeningen kloppen, allen op zoek naar het grote geluk en naar zichzelf.

 

HET NIEUWSBLAD: "De leuke details en de overvloed aan herkenbaarheid maakt deze woordenloze voorstelling meeslepend, mooi maar eenvoudig. Een aanrader". Working Class is geschikt voor kleine theaterzalen (Max 120 personen) maar kan ook gespeeld worden als locatietheater project of als straattheatervoorstelling mits bijzonder goed ingeplant. In het laatste geval vragen we de mogelijkheid om op voorhand op locatie te bekijken wat de opties zijn om de voorstelling optimaal te kunnen opvoeren!

Tip: Working Class kan perfect gespeeld worden in een leegstaande winkel of bedrijfspand!
Contacteer ons voor verdere informatie!

Speelduur: 50 minuten
Geschikt als: gezinsvoorstelling/jeugdvoorstelling (vanaf 8 jaar)/locatietheater
Spel: Benjamin Rummens
Regie: Ief Gillis
Magie Coaching: Kobe Van Herwegen
Techniek: Sarah Peters

Download de technische fiche hier.
Download de folder hier.

Cirqulaire Team